Top 5 külföldi esküvőhelyszín

Fejtörést okoz a lagzi helyszíne? Esküdj külföldön!

Válassz egyet az 5 legjobb külföldi esküvői helyszín közül.


A lánykérés utáni hónapok izgalma sok jegyespárt érint, a legnagyobb fejtörést talán az okozza, hol mondjátok ki a boldogító igent.
Ha rendhagyó lagzit szeretnél, válassz külföldi esküvőhelyszínt! Bemutatjuk az 5 legtrendibb helyet.

 

Toszkána

Képzeld el, ahogy a naplementében, a toszkán lankákkal a héttérben egy romantikus kis kápolnában örök hűséget esküdsz életed szerelmének. Egy bensőséges szertartás Olaszországban elérhető álom és könnyen megszervezhető esemény. Itáliában polgári és egyházi esküvőt is tarthatsz, az Olaszországban kiállított esküvői papírok hivatalosak, így itthon csak hitelesíttetned kell.

Polgári esküvőt kizárólag engedéllyel rendelkező helyen lehet tartani a szükséges dokumentumok bemutatásával. A házasságkötés általában a városházán, illetve néhány városban már külső helyszínen is engedélyezett. Ha Toszkánában akarsz esküdni, ne lepődj meg azon, hogy a polgári ceremónia nagyon rövid és formális, itt ugyanis inkább az egyházi esküvőnek tulajdonítanak nagyobb szerepet.

Templomi szertartást a Vatikán által elfogadott és felszentelt templomban vagy kápolnában lehet tartani, vagy külső helyszínen, ha azt a szentmisét celebráló pap is elfogadja. Ha nem szeretnél hivatalos papírokat, dönthetsz a szimbolikus esküvő mellett is, amelyet bármely, általad kiválasztott helyen meg lehet tartani. A forgatókönyv ugyanaz, mint a polgári és egyházi szertartásoknál, csak jogilag nem érvényes, így hivatalos papírt sem kapsz róla. Bármelyik lehetőséget is válaszd, a toszkán esküvő örök élmény marad.

Esküvő Toscana-ban.

Vadregényes romantika Toszkánában.

 

Velence

Olaszország másik kedvelt esküvőhelyszíne Velence, ahol a gondolák, a sikátorok és a patinás épületek csábítanak. A törvényi szabályozások egész Itáliában megegyeznek, így itt is kérhetsz polgári, egyházi, vagy szimbolikus esküvőt. A velencei lagziknál általában kötelező elem, ahogy az ifjú pár gondolával áthajt a Sóhajok hídja alatt, hogy a házasságkötés után megérkezzenek egy palazzo-ba első, közös vacsorájukra.

Olaszország másik kedvelt esküvőhelyszíne Velence,

Mondj igent Velencében!

 

 

Görögország

Aki látta a Mamma mia! című filmet, az sosem fogja elfelejteni a bájos görög menyasszonyt, a csodás tájat és a hatalmas dínom-dánomot. A bazi nagy görög lagzi sok menyasszony álma, amely könnyen megvalósítható. Itt nem kérnek sok dokumentumot, csak a legfontosabbakat, de a helyszín lefoglalásánál azért érdeklődj utána a pontos követelményeknek.
Ide is úgy érdemes érkeznetek, hogy a nászutat is itt töltitek és felfedezitek a görög szigetvilágot. Görögországnak utánozhatatlan bája van, így egy kedves, kis esküvőhöz tökéletesen passzoló helyszín.

Esküvő Görögországban

Kék-fehér görög lagzi.

 

 

Bali

Az egzotikus esküvőkre vágyók első számú célpontja Bali. Ahhoz, hogy Indonéziában, így Balin is hivatalos legyen az esküvő, az egyházi és a polgári szertartásnak is itt kell történnie, és sok dokumentumot már itthon be kell szerezned. Nézz utána, hogy a törvényi szabályozásban melyek azok a papírok, amelyeket mindenképpen be kell mutatni és kalkulálj az ügyintézési idővel. Ha minden jogi dolgot sikerült elintézned, nincs más dolgod, mint élvezni a romantikus, tengerparti esküvődet. Dönthetsz úgy, hogy mezítláb, lenge ruhában mondod ki az igent, de hagyományos esküvői viseletet is választhatsz. Feltétlenül kérj tradicionális, balinéz ruhába öltözött koszorúslányokat és egzotikus menyasszonyi csokrot és kitűzőt a vőlegénynek. Házasként jó érzés lesz visszagondolnod életed legszebb, különleges pillanataira.

Az egzotikus esküvőkre vágyók első számú célpontja Bali.

Csodás színek és trópusi virágok – ez Bali!

 

 

Bahamák

Igazi álomesküvőt szervezhetsz, ha a Bahamákat választod. Szervezheted úgy is, hogy a nászutat is itt töltitek, így azonnal ki is tudjátok pihenni a készülődés fáradalmait. A Bahamák majd 700 szigetéből álló csoportjából mindössze 29 szigetet laknak, így rengeteg izgalom és felfedezésre váró táj hívogat. A bahamaiak nagyon barátságos nép, így nagy segítségedre lesznek az esküvő szervezésekor is. A szállodákban nívós kiszolgálást kapsz, így a Bahamákat exkluzív szertartásokhoz ajánljuk.

Csak Ő és Te. na jó, és még az óceán is.

Csak Ő és Te. na jó, és még az óceán is.

 

 

Válassz külföldi esküvőhelyszínt, mert…

- Romantikus környezetben házasodhatsz Toszkánában.
- A glamour esküvők első számú európai helyszíne Velence.
- Neked is lehet bazi nagy görög lagzid az Égei-tenger szigeteinek egyikén.
- Balin a tengerparton esküdhetsz, balinéz koszorúslányokkal, jázmin illatban.
- A Bahamákon exkluzív ellátásban részesülsz.

 

Kapcsolódó bejegyzések