Az igazi jó kalandokat mindig a véletlen hozza, de ritkán hozza helybe. El kell indulni valamerre, hogy találkozzunk velük.
(Varga Domokos)

Deluxe csomagok

illustr_deluxe_2

DE-LUXE CSOMAG – Európa

Nizzába érkezés után a helikopter Monte Carlo-ba repíti Önt, ahol a kaszinók világa várja. A nyitott sportautók, a csodálatos tengerparti szálláshelyek, a robogós kirándulások, mind egy felejthetetlen nyaralás tartozékai. Pár nap után várja Önt Párizs, ahová könnyen eljuthat TGV-vel. Louvre, Eiffel torony, Szajna parti séta, a divat fővárosa.

illustr_deluxe_3

DE-LUXE CSOMAG – Thaiföld

Fedezze fel Kambodzsát néhány nap alatt, ahol Angkor ősi templomai várják Önt. Majd látogassa meg Thaiföld privát szigeteit, ahol csend, pihenés, nyugalom várja. Az utazást Bangkok felfedezése, és egy felejthetetlen vacsora zárja.

illustr_deluxe_2

DE-LUXE CSOMAG – Amerika

Irány Hawaii! Kauai a legzöldebb sziget, ahol várják Önt a vízesések, helikopter túra, folyón kajakozás, esőerdő. Maui szigetén válasszon Velünk bálnalest! Big Island-en működő vulkán felszínén sétálhat. 3000 méter feletti csillagvizsgálóból kémlelheti az eget a Mauna Kea-n.

deluxe_afrka_3

DE-LUXE CSOMAG – Afrika

Nairobiból helyi járattal könnyen eljuthatunk a nemzeti parkokhoz. Jöjjön el, és látogassa meg Velünk a maszáj törzseket. Üljön jeep-re egy hajnali szafarihoz, és töltsön pár napot egy fehér homokos privát szigeten.

 

DE-LUXE ajánlatainkért keresse Varga Stellát! (06 20/434 6215)