A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
(Szent Ágoston)

 

A dolgok közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk. Csak vágyni kell rá és beteljesedik. Ha megszületett az utazás gondolata, már csak egy megbízható támogatóra van szükség, hogy mindez valóra váljon. Legyen az üzleti út vagy pihentető nyaralás, kalandos hegyi túra vagy hétvégi városlátogatás – az utazások megszervezésére mindig személyes, testreszabott feladatként tekintünk. Úgy, mintha saját magunk utaznánk – gondossággal, odafigyeléssel, lelkesedéssel. Úgy gondoljuk, hogy egy utazás akkor igazán jó, ha mindenben az utazók egyéni igényeire szabott és élményeket ad. Az úticél kiválasztásától a megfelelő szálláshely megtalálásáig, a repülőtéri check-in folyamatától a hazatérésig számíthat ránk – a teljes utazás során bármikor kapcsolatba léphet velünk. Célunk az is, hogy utasaink számára könnyen elérhetővé tegyük a szakmai- és magán utak előkészítését, teljes körű megszervezését és lebonyolítását. Az általunk ajánlott úticélok és szolgáltatások köre rendszeresen ellenőrzött, a mindenkori magas minőséget biztosítva. Irodánkkal együttműködő partnereinket gondosan választjuk meg, hogy utasaink mindig a legmagasabb színvonalat biztosíthassuk. Legyen az légitársaság, autóbérlés, szálláshely. Ismerjük és tudjuk, hogy mit ajánlunk és ennek köszönhetően elégedett utazók körét tudhatjuk irodánk utasai között. Ez a Dharmaline. 

Örömmel várjuk az Utazókat, Felfedezőket, Kalandozni vágyókat!

 


DharmaLine

illustr_magunkrol_01

Saját személyes tapasztalataim támogatják az általam szervezett utazásokat. Ebben az elmúlt 15 év számtalan utazása, utazások szervezése és végigkísérése nyújt gyakorlatot a számomra. Amikor én magam utazom, a sok-sok érdekesség és látnivaló mellett azt is megfigyelem, hogy hogyan tudom majd megkönnyíteni annak az útját, akinek legközelebb szervezem ugyanazt a desztinációt.Legyen az egy hangulatos kis kávézó, ahol megpihenhet a két felfedezés között, egy kiváló étterem, ahol remek vacsora várja, vagy egy csendes partszakasz, ahol pihentető sétát tehet és hallgathatja a tenger morajlását.
Számomra egy ugyanolyan élményt ad az utaztatás, mintha én magam is utaznék. Olyan, mintha én is végigmennék vele az útvonalon – tudom, hogy mikor merre járnak, drukkolok, hogy minden simán menjen és feltöltődve, élményekkel teli mosollyal térjenek vissza.
És a hazatérés után örömmel várom vissza utasaimat, hogy egy finom kávé mellett elmeséljék, mi mindent tapasztaltak. Mikor kávézunk? Varga Stella

icon-gplusicon-fb

 


Partnereink

logo_emirates logo_lufthansa logo_cathay logo_airnewzeland logo_singapore

Repülőjegy

IATA és Fapados légitársaságok kínálata ( valamennyi légitársaság esetén)

Emirates, Lufthansa, Cathay, Singapore Airlines, AIR-NewZeland

logo_dertour logo_meiersder log

Szállás

Der Tour, Meiers, Der Deluxe

logo_hertz logo_avis logo_alamo logo_nationalcarrental

Autó bérlés

Hertz, Avis, Alamo, National

logo_eub logo_mondial

Biztosítás

EUB, Mondial